Frontliners

Myyntiradio

Puhetta myynnistä ja elämästä

Myyntiradio on Frontlinersin perustajan, Jussi Rissasen, isännöimä podcast myynnistä.

Podcastissa sukelletaan yhdessä myyntikentän huippuvieraiden kanssa myynnin ytimeen, kyseenalaistetaan myyntityöhön liittyviä väittämiä sekä, parannetaan maailmaa yksi liidi kerrallaan. Jaksot käsittelevät myyntiä tosielämän esimerkkien kautta, eri alojen valossa. Mitä myynti alalla tarkoittaa ja miksi se on tärkeää?

Myyntiradio sopii sekä myynnin koville konkareille että myynnin pariin syöksyville keltanokille – tarjoamme kuulijalle inspiraatiota, tutkimustietoon perustuvaa ohjausta, vertaistukea, käytännön vinkkejä sekä vastauksia myyntiin, ja tietysti elämään liittyviin kysymyksiin. Tutustu alla mahdollisuuteen myös omasta myyntaiheisesta podcastistasi.

Tervetuloa langoille!

Kuuntele kaikki jaksot Spotifysta

0
Yksi Suomen kuunnelluimmista myyntiaiheisista podcasteistä
0+
Jaksoa
0+
Minuuttia myyntipuhetta
0+
Tunnettua vierasta

Aika
pitää
ääntä

Räätälöity myyntiradio yrityksellesi

Tuo äänesi kuuluviin ja brändisi kaikkien korville oman myyntipodcastisi muodossa. Valmiiksi tuotettu podcast, jossa yrityksesi pääsee loistamaan.

Kysy lisää

Suomen kuunnelluin

Myyntiaiheinen podcast

Jussilla
on asiaa

Onko sullakin?

Myyntiradion suola on mahtavissa vieraissa ja hyvässä hengessä. Jos koet, että sinulla riittää tarinaa liike-elämästä tai haluat taklata yhdessä myyntiin liittyviä kysymyksiä, mikrofoni on sinua varten vapaana.

Ota yhteyttä ja tule vieraaksi podcastiin!

Ota yhteyttä
WhatsApp