Frontliners

Palvelut

Sales, but bigger. Tätä se tarkoittaa:

Jokaisen myyntipalvelumme ydin on kasvu. Kasvatamme organisaatiotasi teorian, käytännön ja tekemisen kautta koko myynnin elinkaarella, jotta yrityksesi saa riskitöntä arvon kasvua hallituin kustannuksin. Vauhditamme myyntiäsi niin lyhyellä- kuin myös pitkällä aikajänteellä konkreettisen projektimyyjän, myyntistrategian ja sen käytäntöön viemisen sekä toiminnan kehittämisen kautta.

Näin voimme tarjota rehellistä kasvua yrityksesi kannattavuudessa ja myyntituloksessa, sekä myyntitiimisi ja myynnin johdon osaamisessa. Tarjoamme siis myyntiä, mutta vähän isommalla voimalla.

Eliittimyyjät

Myyntialan parhaimmistoa suoraan riveihisi ripeästi. Myyntitiimisi saa oppia suoraan käytännön mallista, myyntilukusi saavat kasvua, tai joukkosi saa vahvistusta äkkinäiseen tarpeeseen.

Lue lisää

Frontliners myyntiyhtiö liikemerkki kotkan pää kilvessä

Kasvu-
valmennukset

Kehitä organisaatiosi myyntiosaamista vuosikymmenen myyntikokemuksen ja tuhansien tuntien valmennuskokemuksen vipuvoimalla.

Lue lisää

Myynnin konsultointi

Kartoitamme, mitkä myyntisi osa-alueet kaipaavat taktikointia tavoitteisiin yltämiseksi ja paketoimme onnistumisen avaimet tarvittuun muotoon.

Lue lisää

Data Audit

Miten päästään nykytuloksesta myyntitavoitteeseen? Kun haluat ymmärtää myyntitoimintasi kehittämispotentiaalin, pohdit uutta kasvuun tähtäävää myyntistrategiaa tai tarvitset uuden myyntitoiminnan nopeaa integrointia tai tehostamista, on myynnin auditointi paikallaan.

Lue lisää
Myyntiradio -podcastin kuva

Myyntiradio

Podcast – Puhetta myynnistä ja elämästä

Heitä luurit korville ja tuudittaudu myynnin sulosointuihin. Jussi Rissasen vetämä podcast on Suomen kuunnelluin myyntiaihenen podcast täynnä huippuvieraita.

Lue lisää
WhatsApp