Frontliners

Myynnin konsultointi

 Ilman ymmärrystä nykyisestä ei voi kehittää tulevaa

Konsultointipalvelu auttaa, kun et oikein tiedä mihin suuntaan lähtisit päästäksesi halutulle tasolle. Kartoitamme mitkä myyntisi osa-alueet kaipaavat taktikointia tavoitteisiin yltämiseksi ja paketoimme onnistumisen avaimet tarvittuun muotoon.

Ota yhteyttä

Sinulla on kysymykset

Meillä vastaukset

Konsultointi on paikallaan, kun edessä on organisaatiomuutos ja myyntitoiminta tarvitsee analyysin, myynnin johtaminen kehitystä, myyntiroolit ja vastuut selkeytystä, myyntikompetenssit kehittämistä tai asiakas- tai tuotesuuntaukset muutosta. Konsultointi tarjoaa myös ratkaisut resurssiesi hyödyntämiseen siten, että saat myynnin pikavoittoja jopa nykyistä pienemmällä kapasiteetilla. 

Ota yhteyttä

Älä pohdi
yksin

Apumme on sinua varten

Konsultointimme perustuu huolelliseen taustatyöhön haastattelujen, workshoppien sekä lukujen ja toimintatapojen arvioinnin osalta. Analysoimme ainekset ja löydämme kipupisteet, joita et ole välttämättä itse vielä tunnistanut. Konsultoinnin lopputuloksena saat aina sinua parhaiten palvelevan ratkaisun – esimerkiksi analyysin vahvuuksista ja heikkouksista johtopäätöksineen, pitkäjänteisen myynnin kehityspolun ja työkalut sen rakentamiseen, pohjatyön uudistetulle myyntistrategialle tai myynnin ammattilaisemme suositukset toimenpiteistä myyntiorganisaatiosi kehittämiseksi, kristallinkirkkaassa muodossa.

Ota yhteyttä
WhatsApp