Frontliners

Ota yhteyttä

Frontliners Oy

Töölönlahdenkatu 3 B, 00100 Helsinki

Powered by Barona.

Jussi Rissanen

Business Director
Ekonomi, majuri evp
jussi.rissanen@frontliners.fi

040 540 3634

Frontlinersin perustaja ja kasvun valmentaja Jussi on marinoitu lähes kahden vuosikymmenen myynnin kokemuksella ja tätä ennen useilla meriiteillä opetusupseerin tehtävissä. Jussi on ennen kaikkea ihmisläheinen suunnannäyttäjä sekä kokenut myynnin johtaja, inspiroiva puhuja ja vaikuttava esiintyjä.

Alpo Arasmo

Vice President, Sales Data Analytics
alpo.arasmo@frontliners.fi

040 575 9183

Yli 20 vuotta kasvustrategioiden parissa työskennellyt Alpo on toiminut monien johtoryhmien ja hallituksien sparraajana keskisuurista yrityksistä aina kansainvälisiin, monilla markkinoilla toimiviin pörssiyrityksiin saakka. Alpo tainnuttaa datan kuin datan yrityksesi konkreettisen kasvun puolesta.

Anniina Hellman

Head of Sales and Operations
anniina.hellman@frontliners.fi

045 142 3304

Anniinalla on 360-asteen kokemus myynnistä. Hänellä on usean vuoden kokemus myynnin johtamisesta ja valmentamisesta, kehittämisestä, prosesseista, tapahtumista, rekrytoinneista sekä tietysti omasta henkilökohtaisesta menestyksekkäästä myyntityöstä. Tämän lisäksi Anniinalla on pitkä kokemus markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaspalvelusta.

Yhteydenotto

Haluan

Tahdotko kuulla suoraan meiltä, kuinka B2B-yritystäsi lähdetään kasvattamaan? Vai kiinnostuitko myyntiurasi ja -osaamisesi kehittämisestä osana alan parhaita tekijöitä? Haluamme kuulla sinusta.

WhatsApp