Frontliners

Yhteisö

Parhaista valikoitu myyntijoukko

Haluamme parhaista parhaat, jotta voimme kehittyä yhdessä entistäkin paremmaksi. Frontliners on markkinoiden pätevimmistä myyjistä koostuva yhteisö, joka tarjoaa jäsenilleen koulutusta, projektimahdollisuuksia sekä nousujohteista urakehitystä ilman yksin puurtamista.

Haluan kuulla lisää

Kasvualusta myyjille

Ensimmäisenä Pohjoismaissa
Frontliners-myyntiyhteisö

Yhteisö on yksilöä vahvempi

Ai mitä Frontliners tarjoaa myyjälle?

Lyhykäisyydessään – kasvua, tukea ja työmahdollisuuksia turvallisessa yhteisössä. Frontliner-myyjänä toimit yrittäjänä osana yhteisöä. Pääset osaksi projektiluontoisia myyntitehtäviä Suomessa, sekä tulevaisuudessa myös Pohjoismaissa. Tarjoamme sinulle vapautta liikkua ja toteuttaa itseäsi, eikä sinun tarvitse itse etsiä työllistäviä projekteja.

Yhteisön tuella opetamme sinulle kaiken tarvittavan yrittäjyyteen liittyen ja autamme alkuun. Kun myyntihousut on saatu niin sanotusti jalkaan, saat tekemisen tueksi mentorointia ja oppeja alan parhailta, välineistöä ja uusia käytäntöjä myyntityösi toteuttamiseen sekä systemaattista valmennusta jatkuvaan B2B-myyjänä kehittymiseen. Lisäksi pääset osallistumaan Frontliners-yhteisön myyntiaiheisiin tilaisuuksiin ja verkostoitumaan samanhenkisten ammattilaisten kanssa.

Tahdon mukaan

Haluamme sinut

Hyvä myyjä = hyvä tyyppi

Osana Frontlinersia kuulut yhteisöön, joka tulee muuttamaan suomalaista myynnin kulttuuria. Pääset mukaan kasvattamaan yritysten myyntiä ja rakentamaan montaa menestystarinaa, sekä kasvat yhteistyön aikana uudelle tasolle myyjänä niin taidoiltasi, kuin myös ymmärrykseltäsi.

Kuulostaako hyvältä? On tässä reunaehtojakin. 

Jäsenyys ei maksa mitään, mutta varmistamme jokaisen jäsenen tarvittavan pätevyyden. Edellytämme eliittimyyjältä kasvuorientoitunutta arvomaailmaa, halua auttaa ja kykyä oppia. Mikäli koet sopivasi kuvaukseen ja sinulla on todistettavasti kokemusta myyntityöstä, me haluamme kuulla sinusta!

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika yhteiselle keskustelulle.

Hae tästä
WhatsApp