Frontliners

Eliittimyyjät

Etulinjan tekijä jopa viikossa riveihisi

Sakkaako myynti tai kaipaatko nopeaa lisävahvistusta? Eliittimyyjä on joukoistamme sinulle valikoitu ammattilainen, joka on myynnin rintamalla jo veteraani. Nämä myynnin edelläkävijät ovat käyneet läpi kovan seulan Frontlinersiin päästäkseen ja edelleen kehittyneet riveissämme jatkuvan valmentamisen myötä. Kovan luokan kokemuksen pohjalta eliittimyyjä pystyy mukautumaan osaksi seuraavaa projektia alta aikayksikön.

1

Missä
mennään?

Lähtötilanne ja myyjän valinta

Sovitaan tapaaminen ja kartoitetaan lähtötilanne. Toteutamme konsultaation ja valitsemme projektiisi parhaiten natsaavan myyjän joukoistamme, eikä sinun tarvitse huolehtia raskaista ja kalliista rekryprosesseista. Palvelun ensimmäinen vaihe on maksuton.

2

Valmis
perehdytys

Nopea toimintavalmius

Mikäli riveissämme on projektiin sopiva myyjä jo valmiudessa, saat myyjän jopa viikossa riveihisi. Perehdytyksenkään taakkaa sinun ei tarvitse yksin kantaa – Frontliners takaa jatkuvan tuen sinulle ja projektiisi osoitetulle myyjälle. Pidämme säännöllisesti yhteyttä myyjään ja myyntisi esihenkilöön ja ohjaamme myyjää onboarding-mallimme mukaisesti.

Ota yhteyttä
3

Seuranta
ja purku

Täysillä alusta loppuun

Nopea tuloksentekokyky varmistetaan Frontliners-yhteisön jatkuvalla tuella. Projektin kestosta riippuen, olemme yhteydessä joko viikko- tai kuukausitasolla. Varmistamme myyjän menestymisen säännöllisellä analysoinnilla ja valmentamalla myyjää työssään, sekä kartoitamme tarvittavat jatkotoimenpiteet projektin loputtua.

WhatsApp